Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης Εφήβων ο ΣΒΑΤρικάλων

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης Εφήβων ο ΣΒΑΤρικάλων

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης εφήβων 2008 θα συμμετέχουν οι πρωταθλητές του ΣΒΑΤρικάλων σύμφωνα με την προκήρυξη του προγράμματος αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης ¨ΕΟΦΠ¨.
Οι Σέρρες φιλοξενούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων, Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Απριλίου και από τις 10 το πρωί, θα διεξαχθεί στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων, Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης.
Ο υπεύθυνος των αγωνιστικών τμημάτων κος Ζαϊράκης Δημήτριος και ο πρόεδρος κος Πελεκάνος Περικλής θα συνοδεύσουν την ομάδα του ΣΒΑΤ. Την ομάδα αποτελούν οι αθλητές που προκρίθηκαν από τους προκριματικούς αγώνες και είναι :
Βράκας Κων/νος 55 Κιλα
Μούτος Παντελεήμων 60 Κιλά
Νταλιάνης Αναστάσιος 74 Κιλά
Κούρτης Χρήστος 74 Κιλά
Κοτσίρας Χρήστος 96 Κιλά
Τασούλας Αναστάσιος 96 Κιλά

Πλήθος κόσμου αναμένεται να συρρεύσει στις Σέρρες καθώς η πόλη διακρίνεται για την ιστορία της στο άθλημα , αλλά και τις 7 ομάδες Πάλης που διαθέτει.
Η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και θα πλαισιώνεται από χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής , καθώς και από επιδείξεις αγώνων παραδοσιακής πάλης, γνωστών ως "κισπέτια".
Το κλειστό Γυμναστήριο των Σερρών χωρητικότητας 1000 θέσεων θα φιλοξενήσει τους αγώνες , ενώ την Παρασκευή 18 Απριλίου μπροστά σε μαθητικό κοινό των Δημοτικών και Γυμνασίων της περιοχής , θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης πάλης από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, ενώ θα παρουσιαστεί συνολικά το άθλημα μέσα από το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για το 2008.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης στηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων Αθλητών που επέλεξαν το άθλημα, δημιουργώντας κοιτίδες ανάπτυξης του Αθλήματος σε όλη την Ελλάδα.
Το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο πλαίσιο των νέων δραστηριοτήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναγνώστες